Despre noi


Bine ai venit pe TennisWin Social MarketPlace, prima platformă globală dedicată exclusiv tenisului! Te invităm să descoperi povestea din spatele TennisWin, ce aduce nou și cum văd cele mai mari personalități din lumea tenisului, și nu numai, lansarea TennisWin.

Ce aduce nou TennisWin?

TennisWin Social MarketPlace este prima platformă din România dedicată exclusiv tenisului care oferă o experienţă de tip one-stop-shop: utilizatorii pot achiziționa echipamente și au acces la o rețea de socializare proprie care le oferă contextul ideal pentru a-și crea propria comunitate.

Lansată pe 17 septembrie 2021, TennisWin este gândită să aducă lumea tenisului într-un singur loc și să facă cât mai accesibilă întreaga experiență legată de tenis. Obiectivul în primul an este să devină cea mai avansată aplicație dedicată tenisului, cu soluții concrete și dorite de jucători, antrenori, manageri de terenuri de tenis și de magazinele specializate.

Care este poveste din spatele TennisWin?

„Când am decis să creăm TennisWin am pornit de la motivația fiecăruia dintre noi atunci când cumpărăm online: nevoia și pasiunea. Iar pasiunea este ADN-ul TennisWin, ținând cont de faptul că tenisul generează multă pasiune atât pentru jucătorii profesioniști, cât și pentru amatori și iubitorii acestui sport. TennisWin este legătura între virtual și real, între digitalizarea modernă și sportul fizic, între pasiunea pentru socializare, informare de calitate și activitățile comerciale, nevoi, subordonate pasiunii. Am gândit TennisWin ca punctul de intersecție între jucători, antrenori, proprietari terenuri, doar pasionați care nu joacă (sunt mulți) și magazinele care vând produse sportive, în special cele dedicate tenisului sau servicii conexe tenisului”, Marius Tudor, CEO, Tennis Social MarketPlace Holding.

Cine este imaginea TennisWin și ce alte personalități din sport susțin TennisWin?

Simona Halep s-a alăturat proiectului și este imaginea TennisWin. „Pasiunea pentru tenis și dorința de a fi mai aproape de comunitatea iubitorilor de tenis m-au făcut să mă alătur proiectului TennisWin. Promovarea unei rețele sociale dedicată pasionaților de tenis este un lucru natural, deoarece mă identific cu această pasiune și acest sport care m-a adus către performanță. Este un proiect ambițios și sper că atât fanii mei, cât și cei ai tenisului în general, să găsească aici acel loc special în care va fi vorba doar despre tenis. Visul meu este să sprijin copiii talentați și ne-am propus ca TennisWin să facă acest lucru în următorii ani prin înființarea unei Academii de Tenis (TWIN) care să sprijine copiii cu potențial care nu au resurse pentru a ajunge la performanță. Este nevoie să investim în sport și în copii. Pentru mine tenisul este pasiune pură și mereu voi da mai departe acest mesaj – faceți sport și faceți ceea ce vă place! Așa că, ne vedem pe TennisWin, iar apoi ne vedem pe teren!”, Simona Halep

Proiectului s-au mai alăturat Gică Popescu și Ilie Năstase, doi dintre sportivii emblematici ai României.

„Când m-am alăturat acestui proiect am plecat de la un adevăr simplu, și anume că sportul unește oamenii și pasiunile lor. Tenis, fotbal sau alte sporturi, pasiunea este cuvântul cheie. Implicarea mea în proiectul TennisWin reflectă și activitatea mea de susținere a sportului românesc. Trebuie să creștem valori, să le arătăm tuturor că sportul formează caractere frumoase precum Simona Halep care este un exemplu pentru toată lumea și mă bucur că este imaginea TennisWin”, Gică Popescu.

Fanul ”ATP numărul unu” al TennisWin, Ilie Nastase, “mă bucur că acest proiect s-a născut în România. Sper să ajungă peste tot în lume, așa cum avem în plan. Simona a readus România în atenția întregii lumi prin performanțele ei și când văd cum tot mai mulți copii merg spre tenis urmându-i exemplul nu pot decât să mă bucur. Avem nevoie de un loc al nostru și, fie că te cheamă Simona Halep, Ilie Năstase sau Ion Țiriac, este de datoria noastră să facem ceva pentru sport și în special pentru tenis, sportul în care am avut performanță și care este pasiunea noastră poate cea mai mare. În rest, bucurați-vă și voi alături de noi de pasiunea voastră!”

De ce era nevoie de o platformă precum TennisWin?

La nivel global sunt peste 87 de milioane de jucători de tenis (conform Global Tennis Report, publicat în 2019 de International Tennis Federation), iar dintre aceștia aproximativ 60.000 sunt în România.

Am observat, însă, cât de fragmentată este experiența în mediul online pentru jucătorii de tenis. Pierd timp căutând în locuri diferite să achiziționeze echipamente, să închirieze terenuri, să găsească parteneri, ori să împărtășească experiența de joc. Și pierd oportunități care i-ar ține mai mult timp pe teren, mai aproape de pasiunea lor.

Iar pentru antrenorii și managerii de terenuri, cât și pentru magazinele specializate, pierderile sunt și mai adânci – pentru că nu reușesc să folosească adevăratul potențial al pieței.

Am creat TennisWin tocmai ca răspuns la aceste nevoi și pentru a fi un sprijin adevărat pentru comunitatea jucătorilor de tenis.

Ce reprezintă conceptul de Social MarketPlace?

TennisWin Social MarketPlace combină experiența dinamică a unei rețele de socializare cu funcționalitățile unui marketplace din care utilizatorii pot achiziționa rapid produsele dorite. De asemenea, utilizatorii se bucură de o experiență 360 de grade: odată reveniți de pe teren pot accesa rețeaua socială pentru a publica fotografii sau împărtăși impresii de joc cu alți jucători. Pot găsi antrenori, ori achiziționa echipamente care să îi ajute să-și perfecționeze abilitățile și să se întoarcă pe teren cât mai repede.

Vrei să fii partener în platforma TennisWin Social Marketplace?

Dacă ai un magazin cu o gamă consistentă de produse de tenis și alte articole sportive, resurse de livrare rapidă a produselor către clienți și servicii de post-vânzare, te invităm să ne trimiți un e-mail pe adresa contact@tenniswin.com

Cu ce funcționalități s-a lansat TennisWin și care este pasul următor?

Strategia de dezvoltare a TennisWin este complexă și gândită pe mai multe etape. Astfel, în primă fază, TennisWin lansează propria rețea de socializare și zona de magazine. Prin aceste două facilități se dorește creșterea gradului de interacțiune între pasionații și jucătorii de tenis, crearea unei comunități dinamice și acces rapid la echipamente și produse comercializate de cele mai bune magazine online din industrie.

Următorul pas este lansarea aplicațiilor mobile gratuite în AppStore și în Google Play, pentru o experiență și mai plăcută de navigare pentru utilizatori.

TennisWin își propune să fie alături de întreaga comunitatea a profesioniștilor din tenis. Astfel, sunt în dezvoltare module și funcționalități create special pentru antrenorii și managerii de terenuri de tenis. Platforma îi va ajuta să își crească numărul de clienți și gradul de ocupare al terenurilor și va contribui la susținerea întregii industrii a tenisului.

Ce pregătește TennisWin până în vara lui 2022?

Închiriere terenuri prin intermediul TennisWin, cu funcții avansate de opțiuni (acoperit/descoperit, cu/fără nocturnă, în funcție de prețuri, calendar avansat, tipuri de suprafață de joc etc).
Matchmaking: găsirea de jucători în vecinătate geografică, după criterii de selecție ce variază de la gen, nivel de joc etc.
Facilitati extinse pentru e-commerce: identificarea interesului utilizatorilor pentru anumite produse, campanii complexe de marketing, recompense în funcție de volumul de cumpărături. Ca volum de produse urmărim să atingem 100.000 în primăvara lui 2022.
Antrenori și sparring parteners: în funcție de calendarul de disponibilitate.
Website și serviciu gratuit de hosting în cadrul TennisWin pentru managerii de terenuri, școlile de tenis și antrenori. Pentru a sprijini comunitate profesioniștilor din tenis, TennisWin le va oferi posibilitatea de a-și crea propriul website, cu un domeniu .ro, pe care îl vor seta chiar din cadrul platformei. Website-urile vor fi special concepute și personalizate, cu acces la toate modulele complexe dezvoltate în cadrul platformei TennisWin, inclusiv facilități avansate de management și de închiriere de terenuri. Tot optional este și serviciul gratuit de hosting.

TennisWin aduce lumea tenisului într-un singur loc.
Ne vedem pe TennisWin, iar apoi ne vedem pe teren!