Termeni si conditii


TennisWin este platforma online a iubitorilor tenisului de camp ce inglobeaza partea de retea sociala si cea de magazin online in sistem Marketplace.

TennisWin dezvolta tehnologii si servicii care permit oamenilor sa intre in legatura unii cu altii, sa construiasca comunitati, sa rezerve terenuri si servicii de tenis si sa achizitioneze produse dedicate tenisului.

Prezentele conditii reprezinta modul in care utilizatorul foloseste TennisWin prin functiile, aplicatiile, tehnologiile si software-ul pe care acesta le ofera, cu exceptia cazurilor in care precizam expres ca sunt aplicabile conditii separate (si nu prezentele conditii).

TennisWin este proprietate a TENNIS Social MarketPlace Ltd.

Utilizatorul nu este taxat pentru utilizarea TennisWin.

TennisWin nu divulga informatiile personale ale utilizatorilor decat daca utilizatorul isi da acordul expres sau daca este obligat sa furnizeze aceste informatii in baza unui temei legal.

Politica de Confidentialitate explica modul in care TennisWin colecteaza si utilizeaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor.

TennisWin Social - explica reguli de utilizare a site-ului si face referire expresa la partea de retea sociala.

Termeni si Conditii TennisWin Marketplace - explica reguli de utilizare a site-ului si face referire expresa la partea de magazin online in sistem Marketplace.

Prezentele conditii pot fi modificate astfel incat acestea sa reflecte cu acuratete serviciile si practicile TennisWin. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile poate solicita stergerea contului sau trimitand o cerere in acest sens la adresa de mail contact@tenniswin.com.

TennisWin Social
Cine poate utiliza TennisWin

Pentru o comunitate sigura si organizata este necesar ca Utilizatorul sa:
utilizeze numele pe care il foloseste in viata de zi cu zi
ofere informatii exacte si corecte
creeze un singur cont (personal) si sa foloseasca cronologia in scopuri personale
nu comunice parola, sa nu dea altora acces la contul sau TennisWin si sa nu transfere contul sau altor persoane (fara permisiunea sa)
Utilizatorul nu poate folosi platforma sociala TennisWin daca:

a fost condamnat pentru infractiuni de natura sexuala
TennisWin a dezactivat anterior contul din cauza incalcarii unor conditii si politici TennisWin
Legile aplicabile ii interzic sa primeasca software-ul, produsele sau serviciile TennisWin

Ce poate Utilizatorul sa distribuie sau sa faca pe TennisWin
TennisWin doreste ca toti utilizatorii sa aiba o experienta placuta in cadrul comunitatii, din acest motiv se doreste respectarea sigurantei si bunastarii celorlalti si a integritatii comunitatii. Astfel, Utilizatorul este de acord sa nu se angajeze in comportamente descrise mai jos (sa incurajeze sau sa sprijine alte persoane sa faca astfel):

Este interzis sa foloseasca TennisWin pentru a intreprinde orice actiuni sau pentru a distribui:
Continut care incalca prezentele conditii si standardele comunitatii
Continut ilegal, inselator, discriminator sau fraudulos
Continut care nesocoteste sau incalca drepturile unei alte persoane, inclusiv drepturile sale de proprietate intelectuala
Este interzisa incarcarea de virusi sau coduri rau intentionate sau intreprinderea oricarei actiuni care ar putea sa dezactiveze, sa supraincarce sau sa afecteze functionarea corecta sau aspectul adecvat al produselor si serviciilor TennisWin
Este interzisa accesarea sau colectarea datelor din produsele TennisWin utilizand mijloace automatizate (fara permisiunea prealabila a TennisWin) sau accesarea datelor pentru care nu exista permisiune de acces
Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul pe care il distribuie pe TennisWin.

TennisWin nu garanteaza acuratetea, integritatea, adecvarea, disponibilitatea sau calitatea oricarui continut distribuit de utilizator pe TennisWin.

Orice garantii sau declaratii referitoare la proprietatea intelectuala pentru continutul distribuit sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorului care distribuie acel continut.

TennisWin nu accepta nicio obligatie de a monitoriza, revizui, semnaliza, filtra sau elimina orice continut, desi isi rezerva dreptul de a intreprinde astfel de actiuni daca este necesar.

TennisWin poate sterge sau dezactiva continutul care nu respecta aceste prevederi.

Permisiunile pe care utilizatorul le acorda TennisWin
Permisiunea de a utiliza continutul pe care utilizatorul il creeaza si distribuie.
Anumit continut pe care utilizatorul il distribuie sau incarca pe TennisWin, cum ar fi fotografiile sau clipurile video, poate fi protejat de legile privind proprietatea intelectuala. Utilizatorul detine drepturile de proprietate intelectuala (precum drepturi de autor sau marci comerciale) in orice astfel de continut pe care utilizatorul il creeaza si distribuie pe TennisWin. Nimic din aceste conditii nu elimina drepturile pe care utilizatorul le are in legatura cu propriul continut. Utilizatorul poate distribui fara restrictii continutul sau, oricui si oriunde doreste. Pentru a furniza serviciile sale, TennisWin are nevoie de unele permisiuni legale din partea utilizatorului (cunoscute sub numele de “licenta”) pentru a utiliza acest continut. Aceasta este exclusiv in scopul furnizarii si imbunatatirii produselor si serviciilor TennisWin. Mai exact, atunci cand utilizatorul distribuie, posteaza sau incarca continut care face obiectul drepturilor de proprietate intelectuala privind sau in legatura cu Produsele sau serviciile TennisWin, utilizatorul acorda o licenta neexclusiva, transferabila, sublicentiabila, fara drepturi de autor si valabila la nivel international pentru ca TennisWin sa poata gazdui, utiliza, distribui, modifica, rula, copia, sa poata prezenta public sau sa afiseze si sa traduca continutul utilizatorului si sa creeze opere derivate pe baza acestuia (in conformitate cu setarile utilizatorului de confidentialitate si din aplicatie). Aceasta inseamna, de exemplu, ca, daca utilizatorul distribuie o fotografie pe TennisWin, ii acorda TennisWin permisiunea sa o stocheze, sa o copieze si sa o distribuie catre alte persoane (din nou, in conformitate cu setarile utilizatorului), cum ar fi furnizorii de servicii care ofera asistenta pentru serviciul nostru sau alte produse si servicii TennisWin pe care utilizatorul le foloseste. Aceasta licenta va inceta atunci cand continutul utilizatorului este sters din sistemele TennisWin. Utilizatorul poate sterge continutul, separat sau in intregime, solicitand stergerea contului sau prin trimiterea unei cereri in acest sens la adresa de mail contact@tenniswin.com.

Atunci cand utilizatorul sterge continut, acesta nu mai este vizibil pentru alti utilizatori, dar poate continua sa existe in alte locuri in sistemele TennisWin in cazul in care:

stergerea imediata nu este posibila din cauza limitarilor tehnice (caz in care, continutul utilizatorului va fi sters in maxim 90 de zile din momentul in care utilizatorul l-a stres);
Continutul utilizatorului a fost folosit de altii in conformitate cu aceasta licenta, iar acestia nu l-au sters (caz in care aceasta licenta va continua sa se aplice pana cand continutul respectiv va fi sters);
in cazul in care stergerea imediata ar limita capacitatea TennisWin de a:
investiga sau identifica activităti ilegale sau incalcari ale conditiilor si politicilor TennisWin (de exemplu, pentru identificarea sau investigarea folosirii incorecte a produselor sau a sistemelor TennisWin);
respecta o obligatie legala, precum pastrarea probelor;
respecta o solicitare a unei autoritati judiciare sau administrative, a unei institutii de ordine publica sau a unei agentii guvernamentale;
caz in care, continutul va fi pastrat pentru o durata care nu depaseste perioada necesara pentru scopurile pentru care a fost pastrat (durata exacta va varia de la caz la caz). In fiecare dintre cazurile prezentate mai sus, aceasta licenta va continua pana cand continutul a fost sters în totalitate.

Permisiunea de a actualiza software-ul pe care utilizatorul il foloseste sau descarca:
Daca utilizatorul descarca sau foloseste software-ul TennisWin , acesta ofera TennisWin permisiunea de a descarca si instala actualizari de software (poate sa modifice, sa adauge sau sa elimine caracteristici ale produsului software), acolo unde exista. TennisWin isi rezerva dreptul de a intrerupe unele sau toate caracteristicile produsului software in orice moment. TennisWin nu va fi raspunzator fata de utilizator sau fata de terti pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a produsului software. Daca utilizatorul este nemultumit de orice modificare a produsului software, atunci singura lui optiune este sa întrerupa sau sa inceteze utilizarea produsului software asa cum este descris aici.

Prezentele conditii reprezinta acordul integral dintre utilizator si TENNIS Social MarketPlace Ltd cu privire la utilizarea produselor si serviciilor TennisWin de catre utilizator.

Termeni si Conditii TennisWin Marketplace
1. Definitii
2. Drepturile de proprietate intelectuala
3. Exonerarea de raspundere
4. Limitarea accesului la site
5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
6. Inregistrarea ca Utilizator
7. Pretul
8. Comanda
9. Facturare – plati
10. Garantia
11. Livrarea
12. Campaniile promotionale
13. Politica de retur. Dreptul de retragere
14. Informatii despre EEE si DEEE
1. Definitii
TennisWin – societatea TENNIS Social MarketPlace Ltd, avand urmatoarele date de identificare: sediul social la CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP, Cannon Place, 78 Cannon Street, Londra, EC4N 6AF, Regatul Unit al Marii Britanii si Tarii Galilor - avand numar de inregistrare 12971345, telefon 0773 836 647, e-mail: contact@TennisWin.com
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul TennisWin.

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – orice partener din TennisWin MarketPlace ce afiseaza produsele sale in cadrul TennisWin MarketPlace.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid in parteneriat cu Vanzatorul.


2. Drepturile de proprietate intelectuala
Continutul site-ului TennisWin: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea TENNIS Social MarketPlace Ltd si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TENNIS Social MarketPlace Ltd a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. TennisWin si logo-ul TennisWin sunt marci inregistrate ale TENNIS Social MarketPlace Ltd.

TENNIS Social MarketPlace Ltd poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului TennisWin.

Utilizarea pe TennisWin a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. TennisWin nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Exonerarea de raspundere
TENNIS Social MarketPlace Ltd nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la TennisWin sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, TennisWin fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. TENNIS Social MarketPlace Ltd nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. TennisWin nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul TennisWin, acestea fiind puse la dispozitia TENNIS Social MarketPlace Ltd de catre furnizori.

Informatiile incluse pe TennisWin au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@TennisWin.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a TennisWin. TennisWin isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

TennisWin, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar TennisWin nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limitarea accesului la site
Utilizatorii site-ului TennisWin pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu TennisWin, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. TennisWin nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda TennisWin si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic. Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe TennisWin, va primi comunicari comerciale din partea TennisWin doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la buletine informative si alerte sunt confidentiale, TennisWin va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite buletine informative si alerte. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TennisWin are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe TennisWin, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor. Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a TennisWin si cu utilizarea si prelucrarea de catre TennisWin, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul TENNIS Social MarketPlace Ltd. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre TennisWin si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii, iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate. TennisWin nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail, etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe TennisWin pentru niciun fel de prejudiciu.

Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului / Utilizatorului / Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre TennisWin, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul / Utilizatorul / Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure:3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

6. Inregistrarea ca Utilizator
Pentru crearea unui cont pe site-ul TennisWin, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. TennisWin poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

7. Pretul
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site. Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului TennisWin sunt exprimate in RON si contin T.V.A.

8. Comanda
Pentru a activa serviciul "Comanda cu un click", Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda cu un click. Aceste setari pot fi modificate oricand. Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).

TennisWin nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuate in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant TennisWin sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. (Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pana cand nu vom trimite un e-mail care va anunta ca produsele au fost expediate.) Termenul de livrare a produselor cu statusul "in stoc" este si se efectuează conform Termenilor si Conditiilor Vanzatorului. Pentru comenzile ce contin produse cu termen de livrare mai mare de 5 zile, ne/confirmarea comenzii se va realiza in termen de maxim 5 zile de la plasarea acesteia pe site.

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei. In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata finala se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.

TennisWin poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea / invalidarea tranzactiei online;
neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
date incomplete sau incorecte ale Clientului;
activitatea Clientului poate produce daune site-ului TennisWin / partenerilor;
livrari consecutive esuate;
alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, TennisWin nu poate fi raspunzatoar de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii Vanzatorul va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata. Contractul se considera incheiat intre Client si TennisWin in momentul primirii de catre Client de la TennisWin, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Vanzator, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care TennisWin a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

9. Facturare – plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs. Plata in rate poate fi selectata direct din site si este disponibila prin intermediul unuia sau a mai multor parteneri bancari ce au pus la dispozitia clientilor carduri cu plata in rate.

10. Garantia
Pentru produsele achizitionate din magazinul online TennisWin se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:
produsul sa fi fost cumparat de pe TennisWin.com si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garantiei:

avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Vanzatorul nu ofera garantii Clientilor:

in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

11. Livrarea
Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii. Pentru toate categoriile de produse, termenul de livrare este de 2 zile lucratoare de la data confirmarii Comenzii sau conform Termenilor si Conditiilor Vanzatorului. Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret. Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore sau conform Termenilor si Conditiilor Vanzatorului. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Pentru produsele care vor fi ridicate personal de Client la unul din pick-up point-urile Vanzatorului conform optiunii Clientului, Vanzatorul va fi indreptatit sa perceapa o taxa de ambalare in functie de valoarea comenzii Clientului. Pragul valoric al comenzii care va indreptati Clientul sa beneficieze de livrare gratuita la pick-up point-uri precum si valoarea taxei de ambalare (in cazul in care valoarea comenzii se va situa sub acest prag) vor fi stabilite de Vanzator si vor fi comunicate Clientului pe site inainte de a plasa comanda.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate. In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Vanzatorul va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Vanzatorul va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca Vanzatorul sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Vanzatorului. In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda. Acestea au termene diferite de livrare. Taxa de transport se aplica pentru fiecare colet in parte. In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

11.1 Conditii de livrare

La solicitarea Vanzatorului sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca este necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator. In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii. Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus. In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda. Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site. Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Vanzator, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

11.2 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

12. Campaniile promotionale
12.1 Codurile promotionale

Codurile promotionale oferite de TennisWin prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata. Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat astfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare. In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa contact@TennisWin.com, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

Atentie! Promotiile pe TennisWin nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

TennisWin stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe TennisWin, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. TennisWin nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

12.2 Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale organizate de TennisWin, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, afisare in aplicatiile de mobil, etc.). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

12.3 Vouchere / cupoane / coduri promotionale

12.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promotional, cupon promotional. Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Te rugam sa verifici cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa poata fi acordat. Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta. Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente, etc., nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare, etc., se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel. Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, TENNIS Social MarketPlace Ltd nu poate comercializa produse cu valoare zero. Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie. Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.TennisWin.com. Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule. Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani. Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse. Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.TennisWin.com sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere, iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

12.3.2 Conditii de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa. Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user). Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in e-mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea "vouchere", sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. TENNIS Social MarketPlace Ltd isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva. In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea "exceptii". Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount. Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda. In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii. Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

12.3.3 Anulare, refuz, retur comanda

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului. In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita, iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat. In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. TennisWin nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

13. Politica de retur. Dreptul de retragere
13.1 Conditii generale
Vanzatorul ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la Client, Vanzatorul va trimite curierul la adresa indicata de Client pentru a ridica coletul de retur. In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Comerciantului.


13.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice Vanzatorul intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail sau prin telefon la datele de contact de pe factura pe care Clientul o primeste in colet sau pe e-mail. In caz contrar, Vanzatorul poate refuza coletul. Informatiile necesare care trebuie furnizate Vanzatorul pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

data expedierii coletului;
numarul Comenzii;
suma de returnat;
adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a Clientului, Vanzatorul efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea Clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea Clientului, acestea urmand a fi asumate de Vanzator.

13.1.2. Conditii generale

Vanzatorul ofera retur gratuit pentru Clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la Client, Vanzatorul va trimite curierul la adresa indicata de Client pentru a ridica coletul de retur. In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Comerciantului. In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maxim 14 zile de la data retragerii din contract.

13.1.3 Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

13.1.4 Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care TennisWin este informat de catre Vanzator cu privire la decizia Clientului de a returna produsele. Dupa validarea returului, Clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre TennisWin. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

13.2 Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul are urmatoarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta: Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client. Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc. Vanzatorul va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre Vanzator in ceea ce priveste decizia de retragere din contract. Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

13.3 Exercitarea dreptului de retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

pentru Comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar prin virament bancar;
pentru Comenzile achitate prin credit de consum anulare/recalculare contract rate.

Clientul va informa TennisWin in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs din contul de client.

14. Informatii despre EEE si DEEE
14.1 Legislatia aplicabila stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei pentru prevenirea sau reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice; acestea pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

14.1.1 Pentru ca EEE pot contine substante periculoase cu potentiale efecte nociv.

Luand in considerare prevederile OUG 5/2015 – privind deseurile de echipamente electrice si electronice precum si OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, clientul TennisWin va avea in vedere urmatoarele:

14.1.a Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

14.1.b Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEEE si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;